Utrecht Fotograaf portretfotografie

Werk jij met zakelijk beeld? Hier wordt je blij van!

Bianca Uncategorized Leave a Comment

Werk jij zakelijk met foto’s? Dan ga je hier heel blij van worden! Mailchimp heeft een super handige cheat sheet om beeld te gebruiken voor je bedrijf. Het helpt je onder andere bij deze vragen: Hoe kom je aan foto’s. Welke foto past er bij wat jij wilt. Welk formaat moet je gebruiken voor je Instragram foto’s? Hoe selecteer je …

Fotograaf Utrecht - portretfotografie op locatie

Utrechts Kracht: Nienke

Bianca Uncategorized Leave a Comment

Voordat ik naar Nienke ga heb ik haar LinkedIn profiel bekeken. Wauw! Zij is in mijn ogen een echte carrièrevrouw. Mooie corporate loopbaan en nu al een paar jaar een eigen topbedrijf. Nienke is een begrip in Nederland als het gaat om klantbeleving. Ik voel me een beetje geïntimideerd om als kleine zelfstandige zo een powervrouw te gaan interviewen.   …

Fotograaf Utrecht - portretfotograaf op locatie

Utrechts Kracht: Iris

Bianca Uncategorized Leave a Comment

Iris is verhalenverteller, en dat vind ik best spannend. Iris helpt mensen met het vormgeven van hun verhaal en nu ga ik haar interviewen en haar verhaal vertellen. Zal ik het wel net zo mooi kunnen verwoorden als dat ze zelf kan? Gelukkig is het een superfijn gesprek, buiten op een terras in Den Haag. Iris vertelt veel, veel te …

20180608_BFoto_Willemien Geenen__F0A8107

Utrechts Kracht: Willemien

Bianca Uncategorized Leave a Comment

Ik kom binnen op het kantoor van Willemien, en ben meteen onder de indruk: lekker ruim, licht, aan het water en met een mega flitser in de hoek waar menig fotograaf van gaat kwijlen, waaronder ik. Ze werkt dan ook veel samen met fotograferen, wat mij ook wel weer wat onzeker maakt, wat zal ze van de foto’s vinden die …

Fotograaf Utrecht evenement fotografie presentatie 1

Wauw! Wat een transformatie!

Bianca Uncategorized Leave a Comment

Ik heb de laatste tijd wel vaker persoonlijke dingen gedeeld, gewoon omdat dat nu bij mij past, om te delen. Lees hier bijvoorbeeld mijn verhaal, of hoe ik gewoon ik ben. Heb je dit gelezen, of ken je mij een beetje, dan weet je, dat ik de afgelopen 12 jaar een enorme transformatie ben doorgegaan. Ik werkte ooit als secretaresse op het …

20180511_BFoto_Kracht_Judy Setz__F0A1854

Utrechts Kracht: Judy

Bianca Uncategorized Leave a Comment

Ik ontmoet Judy op een locatie in Utrecht die ik graag nog eens wilde bezoeken, namelijk Lou Oudenoord. Dit een oude school, waar nu tijdelijk diverse bedrijven in zijn gevestigd, waaronder Beleef Kindercoaching van Judy.   De afgelopen jaren is er heel veel gebeurd in het leven van Judy. De liefde gevonden, verhuisd van Amsterdam naar Utrecht, moeder geworden, ontslagen …

20180307_BFoto_Bianca__F0A9782-bewerkt

Zo straal je zelfvertrouwen uit

Bianca Uncategorized Leave a Comment

Een artikel over zelfvertrouwen, bijna een beetje lachwekkend dat ik dat schrijf. Vindt ik zelf, zegt dat stemmetje in mijn hoofd. Want wie ben ik nu helemaal? Wel ervaringsexpert dat wel. Niet in zelfvertrouwen, wel in onzekerheid. Ken je dat ook die stemmetjes? Bij mij zeiden ze altijd: Ik mag geen fouten maken Alles moet goed zijn Ze vinden me …

20180417_BFoto_Kracht Jindra__F0A1557

Utrechts kracht: Jindra

Bianca Uncategorized Leave a Comment

Presteren, veel leren en doorzetten, dat is Jindra. Zeker toen ze jonger was vergeleek ze zichzelf veel met anderen. Ze wilde niet onder doen en erbij horen. Ook vond ze dat ze zelfstandig moest kunnen zijn. Vrijheid kwam daar later ook bij. Vanuit haar geboorteplaats op de Veluwe nam ze eind middelbare school regelmatig de trein naar Utrecht. Ze zag …

20180328_BFoto_Hermine__F0A1055

Utrechts kracht: Hermine

Bianca Uncategorized Leave a Comment

Hermine en ik kenden elkaar nog niet. Een wederzijdse kennis, Babette, heeft ons geïntroduceerd. Het was een leuk gesprek: informeel, open, veel lachen en chocolade, heerlijk! Wat Hermine typeert, is dat ze heel direct is, zo vraagt ze mij binnen 5 minuten naar mijn leeftijd.   Curaçao heeft een grote plaats in haar leven. Haar vader is Antilliaans en in …

20180307_BFoto_Bianca__F0A9796-bewerkt

Mijn verhaal

Bianca Uncategorized Leave a Comment

Het is oudejaarsavond, 2002 / 2003. Ik vier dit bij een vriendin, en veel andere mensen, vrienden van haar. Ik zit op de bank, in de hoek. Rond te kijken, terughoudend, best leuke mensen volgens mij, maar…. Maar wat zouden ze van mij zeggen, zouden ze mij wel leuk vinden? Ik blijf maar lekker veilig hier zitten in dit hoekje, …